Blog

Site-instellingen ‹ Raamdecoratie Specialist — WordPress.com

via Site-instellingen ‹ Raamdecoratie Specialist — WordPress.com

 

<meta name=”google-site-verification” content=”f5kc19pWP-2HdV6kLO2za1S1elI9sLmLEvPohDurNQc” />

Advertenties

Sfeer en uitstraling van een gordijnstof

Met vouwgordijnen combineer je de sfeer en uitstraling van een gordijnstof met de flexibiliteit van een rolgordijn.

Vouwgordijnen

Voor vouwgordijnen ben je hier aan het juiste adres Bij Luxdeco. Met vouwgordijnen geef je sfeer en charme aan je interieur. Elke ruimte van je woning heeft nood aan gordijnen, jaloezieën, lamellen, …Op die manier hou je het zonlicht af en toe buiten tijdens de zomer en de warmte binnen gedurende koude winters. Houten jaloezieën bestaan in allerlei types, materialen en kleuren zodat er voor elk interieur een goede keuze bestaat. Waarom Luxdeco ? Prijsgunstig – Topkwaliteit – Gratis thuisgeleverd en opmeting – 10 dagen levertijd – Eigen plaatsingsdienst.

Vouwgordijnen van Luxdeco

  • Prijsgunstig
  • Topkwaliteit
  • Gratis opmeten
  • 10 dagen levertijd
  • Op aanvraag , eigen plaatsingsdienst
  • Gratis thuis afgeleverd

De collectie

Vouwgordijnenes, ook wel American stores genoemd zijn al jaren dé raamdecoratie bij uitstek. Door hun strakke lijn zijn ze geknipt voor moderne interieurs. In een klassiekere woonomgeving worden ze eventueel gecombineerd met overgordijnen. De prachtige luxieuse stoffen uit ons aanbod vouwgordijnen maken het u niet gemakkelijk om een keuze te maken. De collectie omvat een uitgebreid gamma van kleuren, stofkwaliteit en transparantie. Bovendien zijn onze stoffen eveneens geschikt voor  overgordijnen en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
We beschikken ook over een ruim gamma van voeringsstoffen, lichtbeschermend, geluiddempend en totaal verduisterend.

De uitvoering

De stoffen van vouwgordijnen worden met een klitterband (velcro) aan de rail bevestigd. Onze rails hebben hun kwaliteit en deugdelijkheid reeds jaren bewezen. De rails zijn voorzien van een soepel kettingsysteem, een gemotoriseerde bediening behoort ook tot de mogelijkheden.